Mezunlar günü

Okulumuzda artık yeni bir tarih var. Her yıl Temmuz ayının ilk Pazar günü. Okulumuzdam mezun olanlar için yılda bir kez buluşmak niyetiyle okulumuzdan mezun olanlar için ve okulumuza emek vermiş olan öğretmen ve idarecilerimiz için düzenlenecek olan Mezunlar Günü ne davetlisiniz. Bu önemli günde sakın kimselere randevu vermeyın. Okulumuzun bahçesinde Kuru Fasulye Pilav yemek için buluşacağız. Tüm okulumuzda mezun olan okulumuzu önemseyen ben de bu okulda nefes aldım diyen güzel insanları o tarihte okulumuza bekliyoruz. Hazır mıyız. Ben hazır olduğunuzu düşünüyor tüm mezunlarımızı o tarihte okulumuza bikliyoruz.  Okul Aile Birliği ve Okul Yönetimi.

13.09.2022 435

13-09-2022